A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A csapat "suttogója" szerint bődületes zagyvaság, hogy a spanyol annyit keres, mint Lewis Hamilton és Jenson Button együttvéve.

A Ferrari ironikus hangvételű, saját honlapján közzétett cikkben cáfolta a Business Book GP című kiadvány értesülését, amely szerint Fernando Alonso 30 millió eurót keres évente. A hír kedden bejárta a világsajtót, a csapat "Suttogó" álnéven publikáló jegyzetírója azonban gúnyosan megjegyezte: "Ez a különös tavasz lassan véget ér, de van, ami sohasem változik. A kertben virágoznak a rózsák, a levegőt betölti a jázmin illata, és az sem lehetne másként, hogy az újságírók gondolatai afelé kalandoznak, vajon mennyit kereshetnek a sportolók."

A Suttogó rámutatott, hogy a kiadvány állítása szerint Alonso fizetése csaknem annyi, mint a Jenson Buttoné és Lewis Hamiltoné együttvéve. "Milyen kár, hogy ez egy újabb egetverő zagyvaság, amely csupán azt bizonyítja ismét, hogy az ilyen listák készítői többnyire csak önmagukra és egymásra hivatkoznak, akár a saját farkukat kergető kutyák, s minden alkalommal a Ferrarit sorolják az élre, ha pénzről van szó, akár a versenyzői fizetéseket, akár a csapatok költségvetését közlik."

"Azt halljuk, már nem megy minden úgy, mint a régi szép időkben, ám ha felmerül a pénz kérdése, újra a régi nóta hallik: a Ferrari költi a legtöbbet a mezőnyben. Kár, hogy az igazság teljesen más, ahogy azt a bennfentesek nagyon is jól tudják."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!