Vágólapra másolva!
Michael Schumacher lánya, Gina-Maria az esküvője után felvette férje családnevét, ez a döntés viszont megdöbbentette a hétszeres Forma-1-világbajnok korábbi menedzserét.

A 2013 végén síbalesetet szenvedett Michael Schumacher lánya, a westernlovaglásban sikeresnek számító Gina Schumacher szeptember végén ment férjhez szerelméhez, Iain Bethkéhez a család mallorcai luxusnyaralójában. A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher az esküvő a főépületben tartózkodhatott, de a meghívottaknál az ünnepség közben nem lehetett mobiltelefon vagy egyéb, fényképezésre alkalmas eszköz, így képi bizonyíték nincsen rá. 

Gina Schumacher
Az esküvője után megváltoztatta a családnevét a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher lánya, Gina Schumacher
Fotó: FRISO GENTSCH / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Nevet változtatott Gina Schumacher

Az esküvő után a legendás pilóta lányának privát Facebook-profilján Gina Bethke lett az új neve a 27 éves nőnek, aki tavaly minden idők legfiatalabb westernlovasaként érte el a dollármilliós álomhatárt az amerikai központú szövetség tagjai közül. A nő ezzel a döntéssel is megerősítette azokat a híreket, hogy felveszi férje családnevét, noha más közösségi oldalain még meghagyta a Schumacher vezetéknevet – írta meg a Ripost. Ezzel a döntéssel nehezen békél meg Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber, aki korábban a család személyes dolgait is ügyintézve jól megismerhette a hétszeres világbajnok lányát.

Miért válna meg valaki egy ilyen erős névtől? Nem értem! Eldobni egy ilyen nevet, ami olyan, mint egy márkanév, kapcsolódik az apjához. 

Én biztos nem tettem volna ilyet, de ez az ő döntése, én meg a saját véleményem mondom” – mondta Willi Weber, akinek a frusztráltságát az is magyarázhatja, hogy hiába volt a család barátja, évek óta nem látogathatja meg a korábbi Forma-1-es pilótát, és a Gina Schumacher-Iain Bethke esküvőre sem hívták meg.

Korábban az esküvő után a család texasi lovasbirtokára utazó Gina öccse, Mick Schumacher is nevet változtatott, fiatal gokartversenyzőként édesanyja leánykori nevét használva, Mick Betsch-ként, majd 15 éves korától Mick Juniorként szerepelt. Később azonban már édesapja vezetéknevével szerepelt a német pilóta az autóversenyeken.

Kapcsolódó cikkek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!