A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Tartott a feleségétől, ezért nyert rengeteg pénzt kaparóson egy brit férfi

Vágólapra másolva!
A férfi egy összejövetelen vett részt, amikor bement egy lottózóba és akart venni egy kaparós sorsjegyet. Majdnem a drágábbat vette, de eszébe jutott, hogy a felesége biztosan mérges lenne rá, amiért ilyen sokat költött szerencsejátékra, ezért egy olcsóbbat választott, amivel rengeteg pénzt nyert.
Vágólapra másolva!

A férfi a marylandi Baltimore-ban volt egy fiús estén a barátaival, amikor bement a lottózóba. Venni akart egy 23 fontba kerülő kaparós sorsjegyet, ekkor azonban eszébe jutott, hogy a felesége biztosan megharagudna rá, ha ilyen sokat költene szerencsejátékra, ezért egy olcsóbbat vett. 

A 15 fontos sorsjeggyel pedig a legnagyobb meglepetésére több mint 819 ezer fontot nyert, ami több, mint 384 millió forint. 

A férfi elmondása szerint megőrült, amikor meglátta, hogy nyert. A lottózóban az addigi legmagasabb nyeremény 1175 font volt. 

Képünk illusztráció 
Fotó: AFP/Frank Perry

A férfi azonban majdnem elveszítette a sorsjegyet, szerencsére azonban később megtalálta a kocsijában. Azt még nem tudja, hogy mire fogja költeni a pénzt, az viszont biztos, hogy továbbra is lottózni fog, mert szereti az izgalmat - írja a Daily Star

Ahogyan azt korábban megírtuk, egy amerikai férfi a saját algoritmusával hosszú időn keresztül mesés nyereményeket nyert a lottón, ma mégsem fényűző körülmények között él, hanem egyszerű nyugdíjasként éli a mindennapjait. Vajon miért és hogyan pártolt el tőle a szerencse? Itt olvashatja el az izgalmas élettörténetét.

Súlyos kiberbiztonsági incidens történt tavaly szenteste napján az egyesült államokbeli Ohio állam lottótársaságánál, illetéktelenek adatokat loptak ki az állami szerencsejátékcég informatikai rendszereiből. Ez nem befolyásolta a lottózás működését, bár az 599 dollárt meghaladó nyeremények kifizetése biztonsági okból egy darabig szokatlanul elhúzódott.

Tíz hét alatt kétszer is sikerült nyertes lottószelvényt feladnia egy amerikai nőnek. Alkalmanként egy-egy millió dollárt nyert. A szerencsés nő a massachusettsi Christine Wilson, aki először  februárban, az állami lottótársaság "Lifetime Millions" nevű játékán nyert 1 millió dollárt, majd két hónappal később a "100X Cash" játékon nyert ugyanennyit. Ami a ráfordítást illeti, az első játék 50 dollárjába került, a második csak tízbe. 

Egy házaspár arra ébredt, hogy több millió font van a a bankszámlájukon. A férfi hamar elkezdett azon gondolkodni, hogy mit fog venni a rengeteg pénzből. Azonban mikor felhívta a bankját, hamar elillant a jókedve.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!