Nyilasi: Dárdai két Eb-selejtezőre mégis maradhat

Dárdai Pál Budapest, 2014. november 14.
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában vívott Magyarország - Finnország találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2014. november 14-én
Budapest, 2014. november 14. Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában vívott Magyarország - Finnország találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2014. november 14-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Nyilasi Tibor, a magyar válogatott stábtagja szerint Dárdai Pál arról tárgyal a Hertha BSC vezetőségével, hogy még két Európa-bajnoki selejtezőn irányíthassa párhuzamosan a magyar válogatottat és a berlini klub U15-ös csapatát - értesült a Bors.
Mégis marad? Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Megpróbálja kijárni Berlinben, hogy ő dirigáljon a válogatottnak a március 29-i, görögök elleni hazai meccsen, és június 13-án, amikor a finnekhez megyünk idegenbe. A Hertha BSC öt-öt napra biztosan kiadná őt" - mondta a napilapnak Nyilasi Tibor.

Nyilasi ötven százalék esélyt ad arra, hogy Dárdai még két meccsig párhuzamosan viszi a két csapatot. "Összekapta a válogatottat, ezért kutya kötelessége folytatni. A csapatban ugyanis olyan, relatíve idős, de kiváló futballisták is szerepelnek, akiket ő tüzelt fel, és akik biztosak abban, hogy pályafutásuk végén vele kijuthatnak a 2016-os Eb-re" - fogalmazott Nyilasi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!