A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mit nem kérdeztek meg Magyar Pétertől az ATV-ben?

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter volt az ATV vendége szerda este, de egyetlen evidens kérdés sem hangzott el a baloldali politikus diszkóbotrányával kapcsolatban, miközben a felmérések szerint az emberek óriási többségét foglalkoztatja a kérdés.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter volt szerdán este a vendég az ATV műsorában. Nagyon sokan lettek volna kíváncsiak, hogy választ adjon a vele kapcsolatos legfontosabb kérdésekre, hiszen a diszkóbotránya a felmérések szerint az embereket nagyon foglalkoztatja. A megkérdezettek 83 százaléka hallott a baloldali politikus diszkóbotrányáról.

Azonban a három legevidensebb kérdés nem hangozott el: 

  1. Ellopta-e az Ötkertben a telefont a tulajdonosától? 
  2. Bedobta-e a Dunába a telefont? 
  3. Lemond-e a mentelmi jogáról, ha eljárás indul ellene a lopás miatt?

Magyar Péter hatalmas botrányt okozott

Mint arról az Origo többször is beszámolt, Magyar Péter június végén egy pesti luxus-szórakozóhelyen a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd elrabolta a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokat zaklatott, egy sikoltozó fiatal lány lábai között csúszott-mászott. A 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő kiskorú lányok közül próbált válogatni. Annyira nem bírtak vele, hogy a biztonságiaknak ki kellett dobniuk a helyről. Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. A baloldali politikust azonban védi a brüsszeli mentelmi joga. 

A sértett később a TV2 Tényeknek elmondta, hogy Magyar fiatal lányokat molesztált, a földön vonaglott. Miután kidobták a szórakozóhelyről nagy elánnal a Duna felé indult, amit először senki sem értett. Ezután feltűnés nélkül próbálta beledobni a Dunába a telefont, de ezt mindenki látta. A férfi ezek után egy járókelőtől kölcsönkért mobillal hívta a rendőröket, Magyarék pedig ekkor taxival elhagyták a helyszínt.

A férfi elmondása szerint egyébként az eset után napokkal Magyar Péter alelnöke, Radnai Márk verőemberek társaságában még egyszer megfenyegette, és még most is fél emiatt. 

A Tények videóját alább nézhetik meg: 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!