Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük, töltődjünk fel melegében.

Ma a Hold együtt áll az Uránusszal és a Marssal. Ma nem esik majd nehezünkre, hogy új helyzetekhez, ismeretlen emberekhez alkalmazkodjunk. Belül nagyon rugalmasak leszünk, készen állunk az új feladatokra, új ismeretek megszerzésére. A mai napon óriási a szabadságvágyunk, úgyhogy tegyünk eleget ennek a kívánságunknak. A nap egyik felét szenteljük saját magunknak, sétáljunk egy óriásit, vagy válasszunk más kedvünkre való programot. A konstelláció árnyoldala, hogy minden olyan behatásra, amelynél úgy érezzük, hogy korlátoznak döntési szabadságunban, éppen ezért agresszivitással válaszolhatunk. Erre figyeljünk, gondoljuk át jobban lépéseinket, hiszen a Marsnak köszönhetően sok lehet bennünk az indulat.

A nap nagy részében a Hold még a Vízöntő csillagjegyben található. Ezért ügyeljünk jobban lábaink területére. A mai nap remekül alkalmas még gyümölcsnap beiktatására, ami egészségünknek, és súlyunknak is nagyon jót tehet.

Miután a Hold quincunxban áll a Merkúrral, ha nem úgy alakulnak ügyeink, ahogy elképzeltük, akkor verbális agresszióval válaszolunk a kialakult helyzetre. Tehát jól vigyázzunk, hogy miként kommunikálunk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!