A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Brutálisan erős futással tért vissza a jamaicai sztársprinter - videó

ATHLETICS-MCO-DIAMOND Horizontal
Jamaica's Shelly-Ann Fraser-Pryce wins in the 100m women final at the Diamond League track and field meeting in Monaco on August 10, 2022. (Photo by Geoffroy VAN DER HASSELT / Diamond League AG / Diamond League AG via FACTSTORY)
Vágólapra másolva!
A női 100 méteres síkfutás ötszörös világbajnoka, Shelly-Ann Fraser Pryce a világ idei negyedik legjobb idejével tért vissza a Luzernben rendezett ezüst kategóriás nemzetközi atlétikai viadalon.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint (WA) 36 éves jamaicai atléta két héttel ezelőtt állt először rajthoz az országos bajnokságon, és Shericka Jackson mögött második lett 200 méteren. A háromszoros olimpiai bajnok 100 méteres bemutatkozását egy sérülés hátráltatta, de pénteken

bíztató formát mutatott Svájcban, ahol 10.82 másodperc alatt teljesítette a távot.

- mondta Fraser-Pryce, aki legközelebb szombaton Madridban áll rajthoz szintén egy ezüst kategóriás viadalon.

Az összesen tíz világbajnoki címmel rendelkező futó címvédőként már megváltotta jegyét az augusztus 19. és 27. között Budapesten sorra kerülő világbajnokságra, amely Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye lesz.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!