A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Minnesota Timberwolves 113-90-re nyert a Los Angeles Lakers otthonában az NBA vasárnapi játéknapján.

A két csapat ezt megelőző 22 összecsapásán rendre a Lakers győzött. A Minnesota mostanáig, 2007. március 6-a óta nem tudta legyőzni riválisát. A vendégek az első negyedben 47 pontot dobtak, ez klubcsúcs.

Mint később kiderült, a 47-23-ra megnyert első negyednek óriási szerepe volt a Timberwolves győzelmében, mert így az is belefért, hogy a maradék három felvonásból kettőt a hazaiak nyerjenek meg. A Kobe Bryantet legalább januárig nélkülöző Lakers idénybeli nyolc meccséből ötöt elvesztett.

Az Oklahoma City a 33 pontos Kevin Durant triplájával mentette hosszabbításra a Washington elleni találkozót úgy, hogy három és fél perccel a rendes játékidő vége előtt még tízpontos hátrányban volt. A fővárosiaknál Bradley Beal karriercsúcsot jelentő 34 pontig jutott.

Az idén nagydöntős San Antonio sorozatban negyedik sikerét aratta, és már 37 ponttal is vezetett a New York ellen. Az előző szezon legjobb csereembere, a Knickst erősítő J.R. Smith öt ponttal tért vissza, miután az idény első öt összecsapásáról eltiltották az NBA drogszabályzatának megsértése miatt.

eredmények:
New York Knicks - San Antonio Spurs 89-120
Oklahoma City Thunder - Washington Wizards 106-105, hosszabbítás után
Phoenix Suns - New Orleans Pelicans 101-94
Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves 90-113

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!