Vágólapra másolva!

Éreztem, hogy a térdem kiugrott egy kicsit

Minimum fél év kényszerpihenő vár Kazai Anitára, a Fehérvár KC női kézilabdacsapatának balszélsőjére, aki a Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást.

"Egy felugrás közben meglöktek a levegőben, rosszul fogtam talajt, és éreztem, hogy a térdem kiugrott egy kicsit. Akkor még bizakodó voltam, és mondtam is a masszőrünknek, hogy nincs akkora fájdalmam. Nem gondoltam súlyosabb problémára, jól bekötözték a térdem és még reméltem, vissza tudok majd állni. Aztán ahogy teltek a percek, nem javult, hanem elkezdett erősödni a fájdalom" - nyilatkozta Kazai.

A játékosra legalább fél év kihagyás vár, de ő is tisztában van ezzel, hiszen korábban a bal térdét műtötték már keresztszalag-szakadás miatt.

"Maximálisan nyugodt vagyok ilyen téren, mert tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. Lelkileg a sérülés utáni egy-két nap volt a legnehezebb, kicsit meg voltam zuhanva, de most már beletörődtem, csinálnom kell egy jó rehabilitációt, és remélem az alapozásra százszázalékos állapotba kerülhetek. Bakó Botond edző is azt mondta, ebbe még nem halt bele senki, úgyhogy most már előre kell tekinteni, csinálom a dolgom, és tudom vissza lehet, sőt vissza is kell ebből jönnöm!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!