A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A nehézségek ellenére sikeres évet zárt a BRSE női röplabdacsapata

Békéscsaba női röplabda BRSE
Vágólapra másolva!
Hiába volt a koronavírus-járvány miatt rendhagyó a 2020-as év, a Békéscsabai Röplabda SE így is számos emlékezetes pillanatot tudhat magáénak. Erről az együttes Facebook-oldalán olvasható interjú alapján Baran Ádám, a klub elnöke sem vélekedik másképpen.

"Erről az évről mindenkinek elsődlegesen a koronavírus általi nehézségek jutnak eszébe, azonban nem szabad, hogy mindez elhomályosítsa azt a rengeteg szép élményt és felemelő pillanatot, amit megéltünk idén" - kezdte az elnök az esztendő értékelését.

Baran szerint az optimizmus és a jövőbe vetett hit azonban átlendítette őket a nehéz időszakon. Kiemelte, hogy szilárd alapokkal lép át az immáron húszéves klub 2021-be. A jubileumi ünnepséget abban a Békéscsabai Röplabda Akadémiának a sportkomplexumában tartották, amelyik Európa egyik legnagyobb utánpótlás röplabda specifikus beruházása volt.

- mondta Baran a 2015-ben megálmodott, 2020 tavaszára pedig már el is készült létesítményről.

Elnöki évértékelés: a nehézségek ellenére, sikeres évet zártunk! Rendhagyó esztendő volt a 2020-as, az élet szinte...

Közzétette: BRSE2020. december 30., szerda

A BRSE az elmúlt időszak egyik legsikeresebb női röplabdacsapata volt itthon. Öt bajnoki cím, Magyar Kupa-győzelem már a vitrinben van, és stabil nemzetközi kupaindulóhoz méltó célokat vázolt fel: "A felnőtt és utánpótlás szinten elért sikerek jelentős felelősséggel járnak, melyet folytatni kívánunk! Jelentős céljaink vannak számos területen, nem fogunk lassítani, sőt növelni fogjuk a csapásszámot!

További nagyívű infrastruktúra fejlesztések, sportturizmus, edzőtáborok, valamint hazai és nemzetközi események megrendezése is prioritás a minőségi utánpótlás nevelés, illetve a hazai és európai szinten is sikeres felnőtt csapat működtetése mellett"

- beszélt arról az elnök, hogy miként tudnák tovább építeni ezt a sikersztorit.

A BRSE jelenleg egy ponttal a Fatum-Nyíregyháza előtt vezeti az Extraligát, 11 győzelem mellett csupán egyszer szenvedett vereséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!