Vágólapra másolva!
Czink Melinda második mérkőzését is elveszítette Balin a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás nőitenisz-versenyen.

A világranglista 38. helyén álló magyar játékos pénteken 6:2, 6:7 (1-7), 6:4-re kapott ki a német Sabine Lisickitől a D csoportban.

A viadal hivatalos honlapjának beszámolója szerint a tét nélküli összecsapáson a magyar versenyző gyorsan elveszítette az első szettet, a másodikban már 4:2-re is vezetett, de mégis csak rövidítésben tudott egyenlíteni.

A döntő szettben Lisicki hamar elvette Czink adogatását, ez pedig elegendő volt számára a sikerhez. A csoportot már korábban megnyerte a francia Aravane Rezai.

Az orosz Vera Dusevina ugrik be a doppingvétség miatt eltiltott belga Yanina Wickmayer helyére a Balin zajló versenyen. A szervezők pénteki közlése szerint Dusevina a nap utolsó meccsét vívja majd a spanyol Anabel Medina Garragues ellen.

Az orosz játékos nem "örökli" a kényszerből visszalépő Wickmayer 1 győzelem, 0 vereség mutatóját. A japán Date-Krumm Kimiko így a pénteki meccs eredményétől függetlenül bejutott az elődöntőbe.

D csoport:
Lisicki (német, 4.) - Czink (8.) 6:2, 6:7 (1-7), 6:4

A csoport végeredménye: 1. Rezai (francia) 2 győzelem, 2. Lisicki 1, 3. Czink 0

B csoport:
Martinez Sanchez (spanyol, 6.) - Stosur (ausztrál, 2.) 7:6 (7-4), 7:5

A csoportban két vereséggel utolsó lett lett Szávay Ágnes.

A végeredmény: 1. Martinez Sanchez 2 győzelem, 2. Stosur 1, 3. Szávay 0

Belga teniszezők egyéves eltiltásahttp://www.heyholetsgo.hu/cikk/story/455-belga-teniszezok-egyeves-eltiltasaSzávay másodszor is kikapotthttp://www.heyholetsgo.hu/cikk/eredmenyek/454-szavay-masodszor-is-kikapott-es-kiesett

Mindent egy helyen az Eb-ről