A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Novak Djokovic belejött a levélírásba: az Ausztráliában karanténba zárt szerb teniszező egy újabb hosszú levélben magyarázta el, miért írt le néhány nappal ezelőtt olyanokat, amelyek miatt a fél világ hülyének nézte, a másik fele meg röhögött rajta.

Djokovic - számos más teniszezővel együtt - karanténban van Ausztráliában, ahol a tervek szerint február 8-án kezdődik az év első Grand Slam versenye.

A szerb teniszező pár napja levelet írt a verseny igazgatójának, amelyben nehezményezte a karantén körülményeit, de olyan ostobaságot is javasolt, amely szerint az ausztráloknak teniszpályával rendelkező házakat kellene biztosítani a karantén idejére a játékosoknak, hogy azok edzeni tudjanak.

Djokovic levele után volt olyan játékos, aki bolondnak nevezte a szerbet, miközben a fél világ hüledezett a leírtak miatt.

Talán Djokovic is érezte, hogy ezúttal túl messzire ment, ezért közösségi oldalán újabb levelet írt, ennek hangvétele már teljesen más. Szerinte nagyon messze van az igazságtól az, aki a teniszezőket önzőnek és hálátlannak titulálja. Djokovic leírta, hogy ő a teniszezőkkel együtt vitatta meg a helyzetet és az általa elküldött javaslatok ezután születtek meg.

Djokovic a karanténban a levélírásban jeleskedik Forrás: AFP/Glyn Kirk

Ugyanakkor tudták, hogy a javaslataik elfogadására nagyon kicsi az esély.

Megérti, hogy a járványhelyzet miatt most mások a szabályok és hálás az ausztrál kormánynak, valamint a versenyt rendezőknek, hogy egyáltalán ott lehetnek és készülhetnek az év első GS-versenyére.

Mindent megtesznek, hogy végrehajtsák és betartsák a szabályokat.

Novak Djokovic levele végén mindenkinek jó egészséget kívánt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!