A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

A világ legszexibb sportolónője megőrjíti rajongóit a legújabb képével

Alica Schmidt
Alica Schmidt (GER/MTV 1881 Ingolstadt), BAUHAUS Junior Gala on 01.07.17 in the Michael Hoffmann Stadium in Mannheim (Germany). Photo: picture alliance/Axel Kohring | usage worldwide (Photo by BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring / Beautiful Sports / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A rajongók legnagyobb örömére visszatért a pályára keresztszalag-szakadása és izomproblémái után a német atléta, Alica Schmidt, akit a világ legszexisebb sportolónőjének választottak.

Alica Schmidt a legújabb bejegyzésével ismét lázba hozta a követőit, ugyanis a 22 éves sprinter visszatért a pályára miután teljesen felépült a sérüléseiből. A junior Európa-bajnok atléta mindezt a közösségi oldalán erősítette meg, hozzátéve, hogy a múlt hétvégén sikeresen teljesítette a szezon első 400 méteres szabadtéri versenyét.

"Végre elkezdődött a szabadtéri szezon. A szalagszakadásom és az izomproblémáim után nagyon hálás vagyok, hogy újra futni tudtam, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel" - írta Schmidt.

A német atléta óriási népszerűségre tett szert, mióta egy ausztrál lap 2017-ben megválasztotta a világ legszexibb sportolónőjének, ugyanis már több mint 1,6 millió követője van az Instagramon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!