A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A tenisz botrányhőse olyat csinált meccslabdánál, amivel mindenkit sokkolt - videó

Nick Kyrgios
Nick Kyrgios of Australia is pictured in action during day four of ATP Fever-Tree Championships tennis tournament at Queen's Club in west London on June 19, 2019. (Photo by Alberto Pezzali/NurPhoto) (Photo by Alberto Pezzali / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nick Kyrgios valami olyat tett már rögtön első idei füves pályás mérkőzésén, amit más teniszezőtől egyáltalán nem szoktunk látni: meccslabdánál láb közötti szervát ütve szerezte meg a győzelmet jelentő pontot.

Az ausztrál játékos a stuttgarti torna első körében Jiri Lehecka ellen lépett pályára - a cseh teniszező legnagyobb bánatára. Ugyan ez volt Kyrgios első meccse április eleje óta, de nem úgy tűnt, hogy ez elvette volna a kedvét a rá jellemző látványos megoldásoktól.

A 27 éves showman bemutatott már egy-két dolgot a repertoárjából - például ütött már alsó szervából ászt szettlabdánál Dominic Thiem ellen -, de ilyet, hogy meccslabdánál láb közötti visszaadhatatlan adogatást üssön, még tőle sem szokhattuk meg.

Kyrgios 7:6, 6:3-as sikerével bejutott a stuttgarti torna második fordulójába, ahol a Lorenzo Musetti-Nikoloz Basilashvili összecsapás győztesével fog majd játszani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!