A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:30VívásSouth Korea-Hungary
Vágólapra másolva!
Megható pillanatokat élt át az amerikai Ryan Murphy, aki 100 méter háton bronzérmet nyert, majd miután kiszállt a medencéből megtudta, hogy kislánya fog születni.

A 29 éves Ryan Murphy hétfőn megszerezte első érmét a párizsi ötkarikás játékokon, összességében pedig már a hetedik olimpiai érmét nyerte, azonban vélhetően egészen más miatt lesz emlékezetes számára a nap. Ugyanis miután kiszállt a medencéből, felnézett a letátóra, ahol felesége, Bridget Konttinen egy táblát a kezében tartva üzente meg párjának első gyermekük nemét. 

A feliraton ez állt: "Ryan, kislány lesz".

"Őszintén szólva mindketten azt gondoltuk, hogy kisfiunk lesz. És mindenki, akivel beszélgettünk, szintén azt hitte, hogy fiú lesz a születendő gyerek"

 - idézte Murphy-t a Fox News.

ryan murphy
Ryan Murphy a 100 méter hát döntője után tudta meg, hogy kislánya fog születni
Fotó: AFP

Nagyon izgalmas volt megtudni, hogy lányos apuka leszek. Eddig a pontig az úszás volt a legfontosabb az életemben. Ez most megváltozik, és minden e körül a kislány körül fog forogni"

 – reagált felesége rendhagyó üzentére az úszó, aki párjával közösen januárra várja első gyermekét.

A férfi 100 hát döntőjében a világcsúcstartó Thomas Ceccon, ha nem is óriási fölénnyel, de összességében magabiztosan nyert. Mögötte óriási harc volt a dobogóért és végül a kínai Hszü Csia-jü öt századdal megelőzte a riói játékok bajnokát, az amerikai Ryan Murphyt.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!