A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az influenszerből lett profi bokszoló, Jake Paul kiütéssel nyert a korábbi UFC-harcos Mike Perry ellen, akit háromszor is a padlóra küldött.

Július 20-án csapott volna össze egymással a korábbi nehézsúlyú világbajnok, a legendás Mike Tyson és a youtuberből lett profi ökölvívó, Jake Paul, ám az ütközet elmaradt Tyson kiújult fekélye miatt. A 27 éves bunyós azonban szombaton így is ringbe lépett, a tampai Amalie Arenában küzdött meg a korábbi UFC- és pusztakezes harcossal, Mike Perry-vel. 

A mérkőzés során Paul volt a kezdeményezőbb és a pontosabb, ellenfelét háromszor is padlóra küldte, a 6. menetben pedig egy gyors ütéskombinációnak köszönhetően kiütötte.

"Keményen küzdött, sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott. 

Mike Tyson, te leszel a következő! Alig várom azt a meccset. Imádlak téged Mike, de ez már az én sportom. Legenda vagy, de arra készülök, hogy letaszítsalak a trónról

- üzent a nála 30 évvel idősebb Tysonnak a győzelme után Paul.

A két bunyós összecsapására a hírek szerint november 15-én kerül sor, a helyszín pedig marad az arlingtoni AT&T NFL stadion. Mivel a texasi NFL-csapat, a Dallas Cowboys stadionjának behúzható a teteje, így gond nélkül megrendezhetik az őszi mérkőzést.

Tyson a májusi rosszulléte óta mindenkit megnyugtatott, hogy jobban van és várja a Jake Paul elleni ütközetet, sőt a közösségi oldalán üzent is a nála harminc évvel fiatalabb ellenfelének. 

A dátum változott, de az eredmény nem fog. Ki fogom ütni Jake Pault

- mondta még júniusban az egykori nehézsúlyú világbajnok.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!