A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Team Hungary Facebook-oldalára tett ki csütörtök kora reggel egy videót, amelyben a magyar küldöttség több sportolójának is feltette a kérdést, kivel vagy kikkel találkoznának szívesen az olimpia alatt. Érdekes válaszok születtek, és az is kiderült, mi nélkül nem jönnének haza olimpikonjaink a játékokat követően Franciaországból.

Valaki az amerikai és ausztrál úszókkal, más a Team USA kosárlabdázóival találkozna, de felmerült Nadal vagy éppen Djokovic neve is a kívánságlistán. Érdemes végignézni az alábbi rövid, alig négyperces videót, amelyben a magyar úszók és kézilabdázók arról mesélnek, kivel találkoznának és mi az, ami nélkül nem szívesen jönnének haza Franciaországból majd augusztus közepén.

A világbajnok úszó egy focilegendával találkozna

Kós Hubert, a 200 méter hátúszás világbajnoka és a nyári olimpia egyik magyar éremesélyese azt mondta a Team Hungary kamerájának, hogy 

szívesen találkozna az olimpiai faluban a korábbi kiváló labdarúgóval, jelenleg a francia férfi válogatott szövetségi kapitányával, Thierry Henry-val. A 21 éves úszó azt is hozzátette, szerinte nem lesz ott az Arsenal legendája a faluban, de majd kiderül, esetleg megtalálják-e.

Az olimpia hivatalos nyitóünnepsége pénteken este lesz, ha lesz, de a magyar női kézilabda-válogatott már csütörtök este pályára lép, ezzel az első hazai csapat lesz, amelynek szurkolhatunk az ötkarikás játékokon. A mieinkre nem kisebb feladat és egyúttal ellenfél vár, mint a házigazda Franciaország, amely világbajnoki és olimpiai bajnoki címvédőként várja a tornát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!