A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Hivatalosan még el sem kezdődött a párizsi olimpia, máris rengeteg kritika érte a franciákat a szervezés és a botrányos körülmények miatt. A kézilabdatornának otthont adó csarnokban sem felhőtlen minden, ugyanis nincsen benne épített mellékhelyiség, a néhány kihelyezett mobilvécé előtt pedig kígyózó sorok állnak.

A párizsi ötkarikás játékok szervezői már-már túlzottan elkötelezettek a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett, az olimpiai faluban például dobozágyakon kénytelenek aludni a sportolók, amely egyáltalán nem nevezhető kényelmesnek. A franciák annyira "takarékosak", hogy a férfi és női kézilabdatornának otthont adó, mintegy nyolcezer néző befogadására alkalmas 6-os számú pavilonban nem biztosítottak épített mellékhelyiségeket a szurkolók számára.

CSS_20240724_0009
A sportolókat és a nézőket is botrányos körülmények fogadják az olimpián
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mindössze néhány mobilvécét helyeztek csak el a szervezők a csarnokban, azok előtt pedig értelemszerűen kígyózó sorok állnak

- számolt be róla a Mandiner. Ennek köszönhetően a nézők lemaradhatnak a legfontosabb eseményekről a meccseken, de a franciák talán abban bíznak, hogy az egyébként is borzalmas állapotban lévő Szajnába így legalább kevesebb szennyvíz kerül.

 

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!