A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Napról napra változik Jorde Valdano ízlése: kedden még az AS Romát erősítő Francesco Tottiról, 24 órával később már David Beckhamről állította, hogy ő lesz a Real Madrid következő sztárja.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"Az elmúlt három évben a klub kerete minden nyáron egy-egy világklasszissal gazdagodott. Így vállalom a felelősséget a kijelentésemért: most Beckham megszerzése szerepel a terveink között, ő az első számú kiszemelt" - mondta a BL-címvédő sportigazgatója.

Lapértesülések szerint a Real Madrid 30 millió fontot áldozna a Manchester United középpályásáért, akinek 2006-ban jár le heti közel 100 ezer fontos fizetést biztosító szerződése. Beckhamet már számos alkalommal hírbe hozták Európa leghíresebb együtteseivel, de ő valamennyi alkalommal közölte: hűséges marad csapatához.

Real Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=27000MU Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50497Real-Manchester a BL-negyeddöntőben/sport/focivilag/bl/20030321blnegyeddonto.htmlNihatot akarja a MU/sport/focivilag/20030326kimegy.html

Hétfőn Florentino Perez, a Real elnöke közölte: nincs szükségük az angol futballistára, mert a középpályán már most roppant erősek, a kispadon is klasszisok várnak játéklehetőségre.

Könnyen elképzelhető tehát, hogy Valdano mostani célozgatása csak a "pszichológiai hadviselés" része, miután a Real Madrid éppen a Manchester Uniteddel találkozik április 8-án és 23-án a BL negyeddöntőjében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!