A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Sorozatban harmadik felhozó mérkőzésén lép pályára kedden este Liverpoolban Gera Zoltán. A West Bromwich Albion tartalékcsapata egy rögbistadionban mérkőzik meg az Evertonnal, és Gera kezdőként próbálkozik meg ismét a játékkal.

Mint ismeretes a válogatott középpályás két hete a Bolton ellen 45 percet játszott, majd a múlt héten a Newcastle ellen 65 percet töltött a pályán. Akkor a 65 percet csalódottan értékelte, mert előzetes terveiben az szerepelt, hogy 90 percnyi játékkal próbálkozik. Talán a múlt heti tapasztalatokból kiindulva Gera Zoltán most óvatosabb, nem jósolgatott a pályán töltendő perceket illetően, pusztán annyit mondott, hogy arra lesz kíváncsi, hány percig bírja teljes erőbedobással a játékot.

Az mindenesetre biztos, hogy Bryan Robson vezetőedző feszült kíváncsisággal várja a találkozót, és Gera szereplését, hiszen a kiesés ellen küzdő West Brom számára létfontosságú lenne a magyar játékos visszatérése a Tottenham-meccsen.

A birminghamiak jövő héten Londonban lépnek pályára, és sérülések miatt vélhetően nem lehet majd ott a csapatban Campbell és Kamara, azaz a West Brom támadójátéka több sebből is vérzik. Kedden talán eldől, hogy Gera Zoltán közelebb kerül-e ahhoz, hogy segíthessen Bryan Robsonnak és csapatának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!