A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az elmúlt években meglehetősen sok labdarúgó került kapcsolatba a rendőrséggel az autópályákon, jó néhány futballistáról lehet hallani, hogy gyorshajtáson, ne adj isten ittas vezetésen érték. Néhány esztendeje kis híján a Hertha BSC játékosa, Thorben Marx is hasonlóan járt, de az ő esete végül happy enddel végződött.

Az az idő tájt utánpótlás-válogatott középpályást a rendőrök azért állították le, mert túllépte a megengedett sebességet, ráadásul a biztonsági öve sem volt becsatolva. Mindez még nem jelentett volna olyan nagy problémát, hiszen ezt egy pénzbüntetéssel is meg lehet úszni (különösen, hogy Marxnak ez volt az első szabálysértése), de a rendőrnek feltűnt, hogy a focista szeme különösen piros, és könnyben úszik, éppen ezért egy drogtesztet is végrehajtott, amely Marx legnagyobb megrökönyödésére pozitív eredményt hozott.

Az ifjoncot azonnal letartóztatták, és egy éjszakát rács mögött kellett töltenie, ami a Hertha BSC menedzserének, Dieter Hoenessnek nem kis fejfájást okozott, lévén Marxot mindig is a klub egyik legprofibb szemléletű focistájának tartotta. A vérvizsgálat után szerencsére kiderült, hogy a futballista ártatlan, és nem vett magához semmiféle kábítószert, így szabadon engedték. És hogy mitől volt vörös a szeme? Pár perccel az autóba ülés előtt egy rendkívül erősen megfűszerezett steaket fogyasztott el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!