A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!

Az edző kizárta az öltözőből a csapatot

Angliában a negyedosztályú Carlisle United futballistái meglehetősen hideg fogadtatásban részesültek edzőjük, Roddy Collins részéről.

A Lincoln City elleni bajnokin a csapat katasztrofális teljesítményt nyújtott, és félidőben már 2-0 volt az állás az ellenfél javára. A focisták a szünetben lehajtott fejjel igyekeztek az öltözőbe, azonban az ajtóhoz érve riadtan kellett észlelniük, hogy az bizony zárva van: a tréner nem engedte be őket a helyiségbe.

Nem volt mit tenni, a futballisták kikocogtak a pályára, és a hazai drukkerek nagy üdvrivalgása közepette negyedórán keresztül ott tartózkodtak - és mivel a hőmérő higanyszála a nullához közelített, így jobban tették, ha mozogtak is egy kicsit.

"A drukkerek nagy része egész nap a havat takarította a pályáról, majd szép pénzt fizettek azért, hogy a farkasordító hidegben minket nézzenek. A játékosok ezek után arra sem vették a fáradságot, hogy kihajtsák magukat a meccsen" - dühöngött a tréner, akinek furcsa pedagógiai módszere nem hozott sok eredményt: a szünet után a végeredmény 4-1 lett a vendégek javára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!