A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!

Eto'o megúszta a büntetést

Txiki Begiristain, az FC Barcelona sportigazgatója nem bünteti meg Samuel Eto'ót, amiért a kameruni futballista múlt hétvégén megtagadta a játékot, amikor Frank Rijkaard vezetőedző becserélte volna.

Begiristain elmondta, a trénerrel folytatott megbeszélésen egyetértés alakult ki közöttük, hogy Eto'o ezúttal szankció nélkül ússza meg az esetet.

"Frank is nagyon örül, hogy ilyen gyorsan sikerült megoldanunk az ügyet. A keret egységes és Eto'o legjobb barátja az öltözőben Ronaldinho, azaz alaptalanok azok a híresztelések, melyek szerint összevesztek volna" - tette hozzá a sportvezető.

Eto'o a Racing Santander ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen a cserepadon üldögélt, majd a lefújás előtt húsz perccel kezdett melegíteni. Rijkaard azonban kivárt, és csak öt perccel a lefújás előtt szerette volna beküldeni a pályára, a játékos viszont megtagadta az edző utasítását, amiért hétfőn már nem edzett együtt a csapattal.

Kedden a világklasszis csatár "rossz embernek" nevezte a holland szakembert és Ronaldinhót is kritizálta, a szerda délelőtti edzésen viszont már megölelve és mosolyogva üdvözölte egymást a két sztár.

Közel öthónapos kihagyás után kapott volna játéklehetőséget Eto'o, ugyanis szeptember 27-én, a Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-találkozón súlyos térdsérülést szenvedett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!