A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A szélsőhátvédet kereső Juventus egy évre kölcsönvenné Cristian Zaccardót a Wolfsburgtól. Az Arsenal elvinné a Real Madridból Rafael van der Vaartot.

A Wolfsburg előző szezonban megszerzett bajnoki címéhez az olasz középhátvéd, Andrea Barzagli jelentősen hozzájárult, hiszen a hátvéd egyetlen percet sem hagyott ki a 2008-2009-es idényben. Azonban nem Barzagli volt az egyetlen olasz világbajnok, aki tavaly nyáron a zöld-fehérekhez igazolt, viszont honfitársa, Cristian Zaccardo korántsem tudott olyan jól beilleszkedni a csapatba. A hátvédre többnyire csak csereként számított Felix Magath, de így legalább játszott - az új szakember, Armin Veh elképzeléseiben azonban nem szerepel Zaccardo.

A hét végi, Köln elleni bajnokin ugyan az utolsó három percre becserélte az olaszt, de többször is elmondta, hogy ennél többet Zaccardo aligha játszik, a focista viszont érthető módon állandó játéklehetőséget szeretne - már csak azért is, hogy a világbajnokság előtt visszakerülhessen a válogatott keretbe. Éppen ezért kapóra jöhet neki, hogy a Juventus éppen szélsőhátvédet keres, és Zaccardo a jobbhátvéd pozíciójában ideális megoldás lehet. A hírek szerint a Juve első lépésként egy idényre kölcsönvenné Zaccardót a németektől, és amennyiben elégedettek a teljesítményével, úgy jövőre végleg megvehetik őt.

További átigazolási hírek:
Az Olympique Marseille középpályása, Mathieu Valbuena az Atlético Madridban köthet ki. A Celtic skót válogatott középpályását, Scott Brownt a Tottenham Hotspur vinné. A Palermo érdeklődik a Newcastle United argentin védője, Fabricio Coloccini iránt. Az Arsenalt a Real Madrid holland középpályásával, Rafael van der Vaarttal hozták kapcsolatba.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!