A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az Arsenalról a nyáron nagyon sokáig tartotta magát az a pletyka, hogy a klub szeretné leigazolni a Girondins Bordeaux marokkói támadóját, Maruan Csamakot.

Arsene Wenger állítólag a Manchester Citynek eladott Emmanuel Adebayor pótlására szemelte ki a francia bajnokcsapat csatárát, akiért azonban a holtszezonban csak a Sunderland tett konkrét ajánlatot - ami a játékost nem is érdekelte. Csamak tehát maradt Bordeaux-ban, de a hírek szerint a szezon végén távozhat a klubtól, azonban az Arsenalnak immár vetélytársa akadt a Juventus jóvoltából.

A torinóiak a minap testközelből vehették szemügyre a focistát, hiszen a Bajnokok Ligájában egy csoportba kerültek a Bordeaux-val, és az első fordulóban éppen a franciák ellen játszottak hazai pályán. A Tuttosport értesülései szerint a Juvénél komolyan gondolkoznak Csamak leigazolásában, már csak azért is, mert David Trézéguet a nyáron várhatóan távozik a klubtól. Ráadásul a marokkói futballista szerződése az idény végeztével lejárt a Girondins-nél, vagyis a játékos ingyen igazolható lesz (ha addig nem ír alá új kontraktust), ami még vonzóbbá teheti a sztárklubok számára.

A jelenleg klub nélküli ausztrál védő, Lucas Neill az Evertonba tart. A Feyenoord holland középpályását, Jonathan de Guzmant az Aston Villa szemelte ki. A Mainz középpályása, Eugen Polanski 2011-ig meghosszabbította szerződését. Az Olympique Marseille kapusa, Steve Mandanda 2014-ig írt alá a klubhoz. A Stuttgartot a Hertha cseh kapusával, Jaroslav Drobnyval hozták hírbe, a fővárosiak a télen kapust igazolnának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!