Vágólapra másolva!
A Valencia anyagi problémái miatt egyre többet lehet hallani arról, hogy a csapatnál kiárusítást tartanak a nyáron. A legkeresettebbnek David Silva és David Villa számít, de a védők között is akad olyan játékos, aki iránt van érdeklődés. A portugál jobbhátvédet, Miguelt a hírek szerint az Aston Villa és az Everton is vinné.

Miguel a jelenlegi szezon első felében alapember volt, de az utóbbi fordulókban nem kapott játéklehetőséget Unai Emerytől. A focista szívesen kipróbálná magát Angliában, már csak azért is, mert válogatottbeli riválisának, Bosingwának nagyon bejött a Premier League.

Az Aston Villa már a nyáron is szerette volna leigazolni Miguelt, de az Evertonnak is szüksége lenne egy vérbeli jobbhátvédre. Igaz, a liverpooliak a közelmúltban egyszer már megjárták egy portugál védővel, a balhátvéd Nuno Valente leigazolása nem bizonyult jó húzásnak. Ennek ellenére David Moyes állítólag hajlandó lenne kifizetni Miguel vételárát, ami a hírek szerint 4,3 millió euró. Ez ez az összeg az Aston Villa számára sem jelentene problémát.

További átigazolási hírek
AZ RCF Deportivo középpályását, Juan Rodríguezt az Everton figyeli. Az FSV Mainz középpályása, Markus Feulner a következő szezonban a Borussia Dortmundban folytatja pályafutását. A Bayern München argentin védője, Martín Demichelis 2012-ig meghosszabbította szerződését. A Hannover érdeklődik az 1. FC Köln francia középpályása, Fabrice Ehret iránt. A Juventus két francia csatárt figyel: a Paris Saint-Germain támadóját, Guillaume Hoarau-t, illetve a Toulouse játékosát, André-Pierre Gignacot. A Stade Rennes a Dinamo Bucuresti balszélsőjével, Nicolae Miteával erősítene.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről