A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Getafe hazai pályán 1-0-ra kikapott a Mallorcától, ám az első meccset 2-1-re megnyerte, így több idegenben szerzett góllal bejutott az elődöntőbe spanyol Király-kupában. Az Atlético Madrid a másodosztályú Celta Vigo otthonában aratott 1-0-s diadalt követően 2-1-es összesítéssel került be a legjobb négy közé.

Király-kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Getafe - Real Mallorca 0-1 (0-1)
gól:
Aduriz (45.)
továbjutott: a Getafe, 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal

Celta Vigo (II. osztályú) - Atlético Madrid 0-1 (0-1)
gól:
Forlán (26.)
továbbjutott: az Atlético Madrid, 2-1-es összesítéssel

szerdán játszották:
Sevilla - Deportivo La Coruna 0-1
továbbjutott: a Sevilla, 3-1-es összesítéssel

Osasuna - Racing Santander 0-3
továbbjutott: a Racing Santander, kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel

* * *

Elutasította a Real Madrid fellebbezését csütörtökön a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) illetékes bizottsága, így érvényben marad a Cristiano Ronaldóra kirótt két mérkőzésre szóló eltiltás és a 600 eurós pénzbüntetés.

A szövetség közleményében azt írta: miután meghallgatták a fővárosi klub érveit, helybenhagyták a kedden meghozott ítéletet, amelyet az aranylabdás portugál válogatott támadó azért kapott, mert a múlt vasárnapi, Málaga elleni találkozó 70. percében arcon könyökölte ellenfelét, amiért a játékvezető azonnal kiállította. Azt a találkozót Ronaldo két góljával nyerte meg a Real Madrid.

A csapat már korábban jelezte, hogy ha a fellebbezésük nem jár sikerrel, akkor a spanyol sportfegyelmi bizottsághoz (CEDD) fordulnak, amelynek munkáját a kormány sporttanácsa felügyeli. Ezzel azt valószínűleg elérik, hogy a büntetést felfüggesszék, így Ronaldo pályára léphet a szombati, Deportivo La Coruna elleni bajnoki összecsapáson.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!