A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapata az utolsó pillanatig küzd majd azért, hogy leigazolhassa Cesc Fabregast, az Arsenal világ- és Európa-bajnok középpályását.

Mindezt Josep Guardiola, a katalán csapat vezetőedzője jelentette ki, hozzátéve, hogy azért akarják mindenáron megszerezni a saját nevelésű futballistát, mert tudják: "erősítést jelentene a Barcelona számára."

A 24 éves Fabregast 2015-ig köti szerződés az Arsenalhoz, ő azonban már korábban jelezte, hogy szívesen visszatérne Spanyolországba. A Barcelona szerint az 58-szoros válogatott középpályás hazatérése csak azon múlik, hogy meg tudnak-e egyezni a vételárban a londoni klubbal.

"Az átigazolási időszak augusztus 31-én zárul, addig rengeteg idő áll rendelkezésünkre. Mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy megszülessen a megállapodás, a végsőkig fogunk harcolni Cescért" - nyilatkozta Guardiola, aki hozzátette, az Udinese chile szélsője, Alexis Sáncheznek a megszerzése proritást élvez, mivel csatárra nagyobb szüksége van a klubnak.

Az Arsenal legalább 35 millió fontot akar kapni Fabregasért, ennek megfelelően a nyár folyamán egy 27, és egy 31 milliós ajánlatot már elutasított.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!