Vágólapra másolva!
Gera Zoltán nemcsak két évre tervez a West Bromwich Albionnál, a magyar válogatott focista az AP hírügynökségnek elmondta, hogy az angol klubból szeretne majd visszavonulni.

"Amikor Magyarországról Angliába, a West Bromba igazoltam, az első napokban elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha bekerülök a csapatba, de időről időre fejlődtem, amiért hálás is vagyok a klubnak" - kezdte Gera, aki kedden kettő plusz egy éves szerződést kötött egykori csapatával, amelyben 2004 és 2008 között 155 meccsen 25 gólt szerzett.

A Fulhamnél a magyar válogatott középpályás futott egy remek szezont Roy Hodgson vezetőedző irányítása alatt, az Európa Liga döntőjébe jutottak, a szurkolók pedig megválasztották Gerát a szezon legjobb Fulham-játékosának.

"Mark Hughes és Martin Jol edző is próbált marasztalni, de van olyan, hogy úgy érzed, környezetváltásra van szükséged, a West Brom és Roy Hodgson pedig tökéletes választás a számomra. Remélem, hogy nemcsak két-három évet, hanem akár öt szezont is játszhatom még itt, és innen vonulhatok vissza."

Roy Hodgson és Dan Ashworth sportigazgató véleményét Gera megszerzéséről ide kattintva olvashatja el.

Mindent egy helyen az Eb-ről