A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnoki diadal óta először lépett pályára a spanyol labdarúgó-válogatott, amely idegenben, a 20 ezer néző befogadására alkalmas Juan Ramon Loubriel Stadionban 2-1-re nyert Puerto Rico ellen.

Eredmények, barátságos mérkőzések:
Puerto Rico - Spanyolország 1-2 (0-2)
San Juan
v.: Santos (Puerto Ricó-i)
Puerto Rico: Gaudette - Arrieta, A. Vázquez, Krause, R. Martínez, Jones (Vélez, 53.) - A. Rivera (Marrero, 93.), F. González Wilson (85.), Delgado (Soto, 76.), A. Pérez (Cintron, 62.) - H. Ramos (C. Fernández, 91.)
Spanyolország: Reina (Casillas, 71.) - Juanfran (Arbeloa, 19.), Piqué (S. Ramos, a szünetben), Albiol, Monreal (D. Silva, 56.) - X. Alonso (Busquets, a szünetben), Fábregas, Cazorla, Cazorla - Navas, Torres, Iniesta (F. Llorente, a szünetben)
gól: Cintron (65.), illetve Cazorla (42.), Fabregas (45.)

"Abszolút érződött a mérkőzésen, hogy ez csak egy előszezonbeli találkozó volt, ahol a lényeget az jelentette, hogy a klasszisok ismét találkozhattak egymással. Nem volt egy nagy meccs" - értékelt Vicente Del Bosque szövetségi kapitány. "Olyan volt a forgatókönyv, amit egy ilyen találkozó előtt el lehet képzelni. Persze ettől még fontos volt, hiszen ez volt az első lépés a szeptember 11-i, Grúzia elleni világbajnoki selejtező előtt."


szólj hozzá: Puerto Rico vs Spain 1:2 GOALS HIGHLIGHTS
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!