A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Nem zavarja, hogy se a szerb, se a magyar szövetségi kapitány nem gondolkodik a szerepeltetésén, Nikolics Nemanja egyelőre a Videotonra koncentrál, és reméli, a futballcsapat akár tovább is juthat az Európa Ligában.

"Szerintem minden szurkoló meg minden játékos arra vágyott, hogy itt legyünk, ahol vagyunk" - nyilatkozta a Magyar Szónak Nikolics Nemanja, célozva arra, hogy klubja, a Videoton a múlt csütörtökön az Európa-liga csoportkörében legyőzte a portugál Sporting együttesét.

"A Sporting elleni mérkőzés megmutatta, hogy erősek vagyunk mentálisan és fizikálisan is, és hazai pályán le tudtunk győzni egy olyan csapatot, amelyik egy évvel ezelőtt elődöntős volt ugyanebben a kupasorozatban ugyanezzel a kerettel. Ez egy óriási eredmény a Videotonnak és a magyar focinak is."

Nikolics elmondta, mérkőzésről mérkőzésre szabad csak gondolkodni. "Először az volt a célunk, hogy egyáltalán bejussunk a csoportkörbe, aztán amikor ez már sikerült, már másként gondolkodik az ember. Ha már itt vagyunk, akkor miért nem juthatnánk tovább?"

A játékost se a szerb, se a magyar szövetségi kapitány nem hívta meg a világbajnoki selejtezős keretébe, de ez Nikolicsot nem érdekli.

"Jelenleg nem gondolkodom a válogatotton, most arra koncentrálok, hogy a Videotonban minél jobban szerepeljek, mindent megteszek azért, hogy gólt, gólokat szerezzek, ami a dolgom a pályán. Nagyon nagy meccsek várnak rám, és most csak ezzel foglalkozom."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!