Vágólapra másolva!
Az Everton nemet mondott a Manchester United 28 millió fontos ajánlatára, amely Marouane Fellaini és Leighton Baines megszerzésére irányult.

A belga válogatott Fellaini kivásárlást árát 23,5 millió fontban határozta meg az Everton, de Roberto Martinez menedzser szerint a kivásárlás lehetősége július 31-ével megszűnt.

A MU most 16 millió fontért szerette volna elvinni a jellegzetes frizurájáról is elhíresült Fellainit, de a liverpooliak tartották magukat ahhoz, hogy már nem eladó. Az angol válogatott balhátvédért, Bainesért 12 millió fontot ajánlott a United, de vele sem jártak sikerrel. Az Everton nevetségesnek és sértőnek nevezte a párosért tett ajánlatot.

A Manchester új menedzsere az a David Moyes, aki éppen az Evertontól érkezett Alex Ferguson helyére, így logikus, hogy korábbi csapatából próbálja elcsábítani a jól ismert minőségi játékosokat.

Bill Kenwright, az Everton menedzsere finoman figyelmeztette is Moyest a kinevezése után, hogy ne akarja elhappolni a játékosokat. "Mondtam neki, hogy ő is tisztában van a klubnál lévő helyzettel, azzal, hogy van, aki kivásárolható, a többiek azonban nem eladóak" - nyilatkozta Kenwright. Úgy látszik, Moyes azért bízott benne, hátha.

Mindent egy helyen az Eb-ről