Vágólapra másolva!
200 millió angol fontból építheti újjá a Manchester United labdarúgócsapatát David Moyes, a klubtulajdonos Glazer család ugyanis ennyit szán arra, hogy a nyáron kinevezett új szakvezető a következő 18 hónapban újratervezze a keretet. Ebből százmilliót akár már januárban elkölthetne, ha lenne kire.

A Daily Mail és a Mirror értesülése szerint Ed Woodward ügyvezető igazgató azt várja el a szakvezetéstől, hogy a csapat a bajnokság első négy helyén végezzen, és harcolja ki a jövő évi Bajnokok Ligája-szereplés lehetőségét. Viszont Moyesnak el kell kerülnie a pánikvásárlást, azaz nem szükséges mindenáron, akárkire elkölteni az összeget a januári átigazolási időszakban.

Az angol sajtó szerint a bajnokcsapat a nyáron olyan játékosokat akart megszerezni, mint Gareth Bale, Cristiano Ronaldo vagy Cesc Fabregas, ehhez képest csak Marouane Fellainit szerződtette 27,5 millió fontért.

A hírek szerint most a nagy célpont a Borussia Dortmund játékosa, Marco Reus (aki 30 millióba kerülhet), illetve klubtársa, Ilkay Gündogan, de a megfigyelők továbbra is szemmel tartják Koke (Atlético Madrid) és Leighton Bainest (Everton) teljesítményét.

A Manchester United a bajnokságban 20 forduló után a hetedik helyen áll, az FA-kupából a hét végén kiesett a Swansea ellen, a Ligakupában pedig este elődöntőt vív a Sunderland vendégeként.

Mindent egy helyen az Eb-ről