A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az éllovas Videoton egygólos győzelmet aratott Újpesten a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának utolsó mérkőzésén, így megőrizte tízpontos előnyét a második MTK-vall szemben.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
Újpest FC - Videoton FC 0-1 (0-1)
Szusza Ferenc Stadion, 1300 néző
v.: Vad II.
Újpest: Balajcza - Nego, Heris, Litauszki, Forró - Suljic, Stanisavljevic, Balogh B., Nagy I. G., Andric (Bardhi, 61.) - Perovic (Ojo, 76.)
Videoton: Calatayud - Szolnoki, Juhász, Sakla, Stopira - Oliveira, Sándor Gy., Kovács I. (Simon Á., 45.), Trebotic (Ivanovszki, 59.), Gyurcsó (Heffler T., 75.) – Nikolics
gól: Oliveira (37.)
sárga lap: Stanisavljevic (32.), Ojo (86.), illetve Juhász (25.)

Az Újpest játszott veszélyesebben az első félidőben. A hazai kapusnak szinte egyáltalán nem akadt dolga, míg kollégájának a túloldalon többször is hárítania kellett, mégis a székesfehérváriak szereztek vezetést a szünetig.

A folytatásban is az Újpest futballozott gólra törőbben, de erőfeszítései nem vezettek eredményre, így a vendégek tulajdonképpen egyetlen helyzetüket kihasználva vitték el a három pontot a Szusza Ferenc Stadionból.

A Videoton 11 bajnoki találkozó óta veretlen, míg az Újpestiek sorozatban hatodik meccsén maradt nyeretlen az élvonalban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!