Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban jeleztük, vasárnap este a Premier League-ben szereplő Arsenal 4-2-re kikapott a másodosztályú Nottingham Forest vendégeként az FA-kupában, így a címvédő észak-londoni csapat már a legjobb 64 között búcsúzott a sorozattól. A Forest főhőse az amerikai Eric Lichaj volt, aki életében először szerzett két gólt egy mérkőzésen. Maradéktalanul azonban nem lehetett boldog, ugyanis a feleségével kötött megállapodás miatt mesterhármast kellett volna szereznie ahhoz, hogy teljesüljön a régi vágya, mégpedig az, hogy kutyát tarthasson.

A 29 éves hátvéd felesége, Kathryn úgy gondolta, bemond a férjének egy teljesíthetetlen feltételt: ha az idei szezon bármelyik mérkőzésén mesterhármast szerez, akkor kaphat egy kiskutyát. Mondanunk sem kell, hogy ez a szinte lehetetlennek tűnik egy olyan játékosnak, aki a mérkőzést megelőzően még duplázni sem tudott soha.

Eric Lichaj felejthetetlen gólokat szerzett az Arsenal ellen Forrás: AFP/Oli Scarff

Eric Lichaj az első félidőben kétszer is megvillant, ráadásul a Nottingham a második játékrészben két tizenegyest is kapott. Az amerikai játékos mindkét esetben szerette volna elvállalni a büntetőt, de csapattársai elhajtották, így nem lett meg a mesterhármasa.

Lichaj a lefújás után egy interjújában megkérte az unatkozó szurkolókat, küldözgessenek kutyás képeket és mémeket a feleségének, hátha meggondolja magát és annak ellenére is megengedi, hogy kutyája legyen, hogy csak két gólt szerzett.

Az amerikai játékos felhívására sokan ugrottak, így Kathryn beadta a derekát. A twitteren tudatta, hogy megszánta a férjét, csak ne küldjenek neki több kutyás képet.

És láss csodát. A Nottingham Forest futballistája kedden este büszkén posztolt egy képet a twitteren, mint újdonsült kutyatulajdonos. A család legfrissebb tagja az Arsenal elleni diadal után stílszerűen a „Gunner" nevet kapta.

Mindent egy helyen az Eb-ről