A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Messi csere volt, Robertót kiállították, a Barca ikszelt Vigóban

Barcelona
Barcelona's Brazilian midfielder Philippe Coutinho (L) vies with Celta Vigo's Slovak midfielder Stanislav Lobotka during the Spanish league football match between RC Celta de Vigo and FC Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo on April 17, 2018. / AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
A Barcelona (B) idegenben 2-2-es döntetlent játszott a Celta Vigóval a spanyol bajnokság hétközi, 33. fordulójában.

Az hagyján, hogy Messi és Suárez nem volt ott a Barca kezdőjében, de egyetlen saját nevelésű futballista sem - ilyenre legutóbb 16 éve volt példa.

A felforgatott csapatnak nem is ment úgy a játék, a hazaiak többször is megszerezhették volna a vezetést, de vagy nem találtak kaput, vagy Ter Stegen védett. Ennek ellenére a Barca rúgta az elsőt, pontosabban az a százmilliós Dembélé, akinek ez volt az első bajnoki gólja. Ízlelgessük kicsit. Áprilisban.

A Celta közvetlenül a szünet előtt egyenlített: Gómez beadására Jonny érkezett középen.

Coutinho volt a legnagyobb név a Barca kezdőjében Forrás: AFP/Miguel Riopa

A második félidőben is közelebb állt a gólhoz a Celta, az 54. percben Jozabednek már csak azt kellett eldöntenie, hogy a rövidbe vagy a hosszúba rúgja-e a ziccert, de végül egyikbe se, ellőtt a kapu mellett.

Valverde érezte, hogy ez így nem lesz jó, a 60. percben jött Messi, és vele a gól, még ha közvetlenül nem is volt túl sok köze hozzá: Semedo passzát Alcácer pofozta be a kapuba.

A 71. percben Aspas egyedül vitte a labdát a kapusra, Sergi Roberto azonban utolsó emberként szabálytalankodott vele szemben, amiért kiállították. Az igazi baj csak ezután jött. A 82. percben Aspas egyenlített.

A Barca nem nyert ugyan, de a veretlensége megmaradt, és - függetlenül az Atlético Madrid eredményétől - továbbra is kényelmesen vezeti a bajnokságot.

A meccs összefoglalója ITT.

36GólOusmane Dembele
45GólJonny
56Sárga lapIago Aspas
64GólPaco Alcacer
71Piros lapSergi Roberto
78Sárga lapDaniel Wass
82GólIago Aspas
88Sárga lapJonny
Összeállítások
3-5-2
4-2-3-1
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!