A súlyos vereség után menesztették a Leicester City edzőjét

Horizontal
Leicester City's French manager Claude Puel shouts instructions to his players from the touchline during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Leicester City at Wembley Stadium in London, on February 10, 2019. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A szombaton a Crystal Palace ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után a Leicester City vezetősége vasárnap reggel menesztette Claude Puelt, a csapat vezetőedzőjét.

A 2017 októberében Craig Shakespeare-t váltó Puel nem igazán talált otthonra a King Power Stadionban: a Leicesterrel hazai pályán lejátszott 13 bajnokiból hetet veszített el, a csapat négy meccs óta csak a vereségeket gyűjti saját közönsége előtt.

Claude Puel új állás után nézhet Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Puel az első idényét még a kilencedik helyen zárta a 2016-os bajnokcsapattal, idén viszont nagyon nem megy a csapatnak, már csak a 12. helyen állnak. A Newport elleni FA-kupa fiaskó után a tulajdonosok azt mondták, Puel állása biztonságban van. Szombat estig tartott a türelem.

Puel a Southampontól érkezett, ahol egy szezon után köszönték meg a munkáját, ahol ugyan nyolcadik helyen zárt a bajnokságban, ami csak két hellyel volt rosszab, mint a Ronald Koeman által levezényelt megelőző szezon, azonban a csapat 17-tel kevesebb pontot (46) gyűjtőtt, 41 góljánál pedig csak a tabella utolsó öt helyezettje szerzett kevesebbet.

Mindent egy helyen az Eb-ről