A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egészen elképesztő, amit az angol bíró művelt a 94. percben

Southend United v Bradford City -  Sky Bet League One Sky Bet League One Southend United Bradford City Roots Hall Ground Southend 18 August 2018 NurPhoto football player SOCCER PLAYER PLAYER team sport sports games competition TEAM forward fun
Josh Wright of Bradford City during Sky Bet League One match between Southend United and Bradford City at Roots Hall Ground, Southend, England on 18 August 2018. (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Bizarr jelenet játszódott le az angol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában, az Oxford United–Bradford City mérkőzésen.

Mindkét alakulat a 24 csapatos League One utolsó negyedében foglalt helyet a találkozó előtt, és egészen a 94. percig 0-0-ra állt a találkozó. Ekkor a Bradford kihagyott egy hatalmas gólhelyzetet, a kontrából pedig gólt szerzett az Oxford. Andy Haines azonban visszavonta a másodpercekkel korábban megadott gólt, és büntetőt ítélt a túloldalon a Bradford javára. Amit azonban már nem végezhettek el a vendégek, Haines játékvezető azonban mindenkit őrületbe kergetve visszavonta a büntetőt, és mégis megadta a gólt.

Az eset a Bradford Twitterén. Fölötte a komment: a leginkább Bradford City-s dolog, ami valaha is történt a csapattal...

A meccset így 1-0-ra nyerte az Oxford, amelyik hat fordulóval a bajnokság vége előtt 43 ponttal felkapaszkodott a 19. helyre. A Bradford pedig 36 ponttal az utolsó helyen áll, és már a saját szurkolói is elkönyvelték a csapat kiesését a negyedik vonalba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!