A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Conte a Real Madridból erősítené új csapatát

Horizontal
Chelsea's Italian head coach Antonio Conte gestures during a UEFA Champions League Group C football match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge in London on December 5, 2017. / AFP PHOTO / Ian KINGTON
Vágólapra másolva!
Olasz sajtóhírek szerint az Internazionale néhány nappal ezelőtt kinevezett új menedzsere, Antonio Conte két Real Madrid játékossal erősítené meg a milánóiak keretét.

Egyikük az a Mateo Kovacic, aki az előző idényt Conte legutóbbi csapatánál, a Chelsea-nél töltötte kölcsönben, ám mivel a horvát játékos szerződése értelmében nyáron visszatér Madridba, lehet esély a megegyezésre.

A másik kiszemelttel kapcsolatban viszont nem lesz egyszerű egyeszségre jutni, az olasz szakember ugyanis Marco Asensiót is szeretné csapatában tudni, akinek piaci értéke 80 millió euró, a Real azonban egyrészt nem igazán szeretné elengedni, vagy ha mégis, jóval 100 millió euró feletti áron.

Korábban már Gareth Bale Milánóba csábításáról is szó esett az Inter és Conte kapcsán, nagyon úgy tűnik tehát, hogy az egykori középpályás mindenképpen a spanyol óriásból szeretne új játékosokat szerezni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!