A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szavazzon, melyik volt a BL-szerda legszebb gólja

fbl Horizontal
Liverpool's English midfielder Alex Oxlade-Chamberlain (L) and Liverpool's Egyptian midfielder Mohamed Salah react during a team training session at Melwood in Liverpool, north west England on October 22, 2019, on the eve of their UEFA Champions League Group E football match against Genk. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában rengeteg gól esett, de volt kettő, amelyik mindegyiken túltett. Önök szerint melyik volt a szebb?

Ritkán látható bőséggel potyogtak a gólok a mögöttünk hagyott fordulóban: a 16 mérkőzésen összesen 54 gól esett, ami egészen kiemelkedő, 3,375 gól/mérkőzéses átlagot jelent. A rengeteg találat és ilyen-olyan rekord közül is kiemelkedik azonban két szerdai gól, melyek joggal pályáznak a szezon legszebbje címre is.

Az elsőt Gulácsi Péter és Willi Orban csapattársa, a lipcsei Marcel Sabitzer lőtte a Zenit kapujába, a német csapat ezzel a góllal fordította meg az állást, és mint később kiderült, a mérkőzést is megnyerte. Az osztrák játékos mellre vett egy átadást, majd jobbról jobb külsővel egy óriási, amolyan "robertocarlosos" gólt lőtt a jobb felső sarokba:

Az esti programban a címvédő Liverpool tulajdonképpen könnyedén intézte el a belga Genket, nem utolsósorban a remeklő Alex Oxlad-Chamberlain duplájának köszönhetően. Az angol támadó második gólja egészen hihetetlen volt, egyszerűen csak "belepöccintett" a labdába a 16-os vonalán, az pedig védhetetlenül vágódott a léc alá.

Már csak egyetlen kérdés maradt:

Szavazzon!

Melyik gól volt a szebb?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!