A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Felesége szerint nem voltak súlyos tünetei az Arsenal koronavírussal fertőzött edzőjének

775462145 fbl Horizontal
Arsenal's Spanish head coach Mikel Arteta applauds supporters on the pitch after the English FA Cup fourth round football match between Bournemouth and Arsenal at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England on January 27, 2020. - Arsenal won the game 2-1. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az Arsenal edzője, Mikel Arteta az egyik legelős koronavírus-fertőzött volt a Premier League-ben, a spanyol szakember azonban már jobban van, amit a felesége is megerősített.

A színésznő, Lorena Bernal szavait a BBC idézi, eszerint Artetank "valóban voltak tünetei, de semmi komoly", azaz Mikel Arteta már jól van.

"A munkában nem akadályozta a betegsége. Ibuprofent és paracetamolt szedett, és tudott dolgozni, azaz valóban nem volt semmi komoly baj. Egy kis fejfájás, egy kis láz, ez volt minden.

Artetán az követően jöttek ki a betegség tünetei, hogy az Arsenal az Európa-ligában találkozott azzal a görög Oliimpiakosszal, amelynek a tulajdonosa, Evangelosz Marinakisz már korábban megbetegedett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!