A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Maradona azt reméli, hogy "Isten keze" véget vet a járványnak

fbl Horizontal BUST FOOTBALL HEADSHOT HANDS FOLDED
(FILES) In this file photo taken on November 02, 2019, Gimnasia y Esgrima team coach Diego Armando Maradona gestures to supporters as he leaves the field after an Argentina First Division Superliga football match against Estudiantes, at El Bosque stadium, in La Plata, Buenos Aires province, Argentina. - Argentine legend Diego Maradona quit as coach of Superliga side Gimnasia, less than three months after taking over, a club source told AFP on November 19, 2019. (Photo by ALEJANDRO PAGNI / AFP)
Vágólapra másolva!
Diego Maradona azt reméli, hogy "Isten keze" ismét beavatkozik, és véget vet a koronavírus-járványnak.

"Most arra kérem Isten kezét, hogy vessen véget ennek a járványnak, és az emberek újra egészségesen, boldogan élhessenek" - nyilatkozta Maradona az argentin Clarín című lapnak.
Az argentin labdarúgó-válogatott egykori világklasszisának az 1986-os világbajnokság negyeddöntőjében szerzett találatát nevezik Isten keze-gólnak. A 2-1-es argentin győzelemmel zárult mérkőzésen a dél-amerikai csatár szabálytalanul, kézzel továbbította az angol Peter Shilton hálójába a labdát, a játékvezető azonban nem vette észre és megadta a gólt.

A vezetőedzőként tevékenykedő Maradona jelenlegi csapata, a Gimnasia La Plata elkerülte a kiesést az élvonalból, mert kedden befejezettnek nyilvánították a bajnokságot. "Biztosak voltunk abban, hogy megmenekülünk a kieséstől, de szeretném hangsúlyozni, hogy nem ünnepeljük a bajnokság lezárását, mert a pályán akartuk kiharcolni a bennmaradást. Azonban az elvégzett munkát, és a megtett utat megünnepeltük" - szögezte le az 59 éves Maradona.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!