A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Dzsudzsák Balázs: Nem rúgtak ki

DZSUDZSÁK Balázs, Magyar válogatott, labdarúgás
Baku, 2019. június 8. Dzsudzsák Balázs (k), valamint az azeri Rahil Mammadov (b), Mahir Emreli (j2) és Makszim Medvegyev (j) az Azerbajdzsán - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a bakui Bakcell Arénában 2019. június 8-án. A magyar válogatott 3-1-re győzött. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A 33 éves Dzsudzsák Balázs több magyar állampolgárral együtt repült az Emírségekből Budapestre. Júniusig itthon lesz, utána várja az al-Ain együttese, hogy újrakezdjék az edzéseket.

Dzsudzsák Balázs, mint magyar állampolgár, jelentkezett a Külügyminisztérium illetékeseinél, miután a csapata elengedte szabadságra. Az ügyintézést követően végül másik hét honfitársával együtt repülhetett egy kis gépen haza Egyiptom érintésével Magyarországra.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a menedzsere, Vörösbaranyi József is megerősítették, hogy nem igazak azok a híresztelések, melyek szerint az al-Ain kirúgta volna a játékost.

Bár ez ügyben az is igaz, hogy egyelőre nem hosszabbították meg a szezon végén lejáró szerződését.

A szélső szerdától két hét önkéntes karanténba vonult budapesti kertes házában, ahol minden eszköz a rendelkezésére áll ahhoz, hogy edzésben maradjon. Dzsudzsák szerint ez most neki a karanténok ideje lesz, mert az itthoni után az Emírségekben is két hét szeparáltság vár rá, ha visszatér.

Az NB I és a többi bajnokság folytatása kapcsán úgy gondolja a 108-szoros válogatott labdarúgó, hogy most nem a futball a világ első számú problémája.

A teljes interjút az NSO-n olvashatják ITT.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!