A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az ESPN értesülései szerint telefonon egyeztetett egymással a Paris Saint-Germain sztárja, Neymar és a Barcelonából eligazolni szándékozó Lionel Messi.

Sokáig úgy tűnt, megpróbálja Neymart visszaszerezni a Barcelona, de most sokkal nagyobb esély lett arra, hogy Párizsban szerepelhet újra egy csapatban a két klasszis.

A PSG a hírek szerint még vizsgálja annak a lehetőségét, hogy hogy tudná megszerezni Messit, mindenesetre Neymar elkezdett lobbizni az argentin megszerzéséért.

Lionel Messi és Neymar újra csapattársak lehetnek Forrás: AFP/Toru Yamanaka

Neymar 2017 nyarán igazolt a Barcelonától a PSG-hez 222 millió euróért, de azóta is szoros kapcsolatban van Messivel. A PSG középpályása, Angel Di Maria is Messi bizalmasa, a hírek szerint ők is beszéltek egymással.

A pénzügyi fair-play szabályok betartása mellett nem lenne egyszerű Messi megszerzése, de Edinson Cavani, Thiago Silva, Eric Maxim Choupo-Moting és Thomas Meunier távozásával komoly fizetési összeg szabadulhat fel Párizsban.

A kérdés továbbra is az, hogy ki kell-e fizetni Messi 700 millió eurós kivásárlási árát vagy a Barca elengedi kevesebbért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!