Szergej Rebrov: Meg tudom érteni a játékosokat, hogy elfáradtak

Ferencváros, Fradi, FTC, Barcelona, Camp Nou
Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkőzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án
Vágólapra másolva!
A Ferencváros 5-1-es vereséget szenvedett az FC Barcelona otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek keddi nyitányán. A találkozót követően a magyar bajnokcsapat edzője, az ukrán Szergej Rebrov értékelte a látottakat.

„Az első percekben, amikor frissek voltunk, megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Nagyon nehéz a Barcelona ellen játszani, főleg idegenben. Amikor már fáradtabbak voltunk, nem volt erőnk szűkíteni a területeket. Ez egy mentális játék is. Ez volt számunkra az első ilyen tapasztalat, meg tudom érteni a játékosokat, hogy elfáradtak" – mondta az M4 Sport kamerája előtt Szergej Rebrov, aki azt is elárulta, miért csalódott egy kicsit.

Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkőzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án Forrás: MTI/AP/Joan Monfort

„Az utolsó percekben kapott két gól miatt vagyok csalódott. Megvolt az esélyünk, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk, de nem voltunk eléggé frissek. Nem tudtunk eléggé elől védekezni, letámadni, de a Barcelona ellen ez nem is könnyű, más szint" – tette hozzá az ukrán tréner.

Szergej Rebrov együttese a következő fordulóban, jövő szerdán az ukrán Dinamo Kijevet fogadja a Groupama Arénában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!