A Leeds United szívesen elvinné a Barcelona fiatal játékosát

fbl Horizontal
Real Valladolid's Spanish defender Javi Moyano (L) vies with Barcelona's Spanish midfielder Riqui Puig during the Spanish league football match between Real Valladolid FC and FC Barcelona at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid on July 11, 2020. (Photo by CESAR MANSO / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Leeds United szívesen kölcsönvenné a Barcelona középpályását, Riqui Puigét.

A 21 éves futballista idén nyáron kapott profi szerződést a katalán klubtól, előtte az utánpótlás akadémián pallérozódott, illetve a Barcelona második számú csapatában.

Ruig legutóbb a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen kapott 25 percet a pályán, és ez idő alatt elég meggyőző teljesítményt nyújtott, így több európai csapat látóterébe is bekerült.

A spanyol korosztályos válogatott labdarúgó elsősorban a Barcelonában szeretne futballozni, ott akarja magának kiharcolni a helyet a kezdőben, de mellette játékperceket is szeretne, így lehet, hogy Angliába megy, egy kölcsönszerződés keretein belül.

Mindent egy helyen az Eb-ről