Már az első percben gólt lőtt, mégsem nyert a Tottenham a bajnokságban - videó

fbl Horizontal
Wolverhampton Wanderers' Portuguese midfielder Pedro Neto (R) pulls the shirt of Tottenham Hotspur's Irish defender Matt Doherty during the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at the Molineux stadium in Wolverhampton, central England on December 27, 2020. (Photo by Lindsey Parnaby / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Tottenhamet fogadta a Wolves hazai pályán a Premier League 15. fordulójában. José Mourinho csapata azzal a tudattal lépett pályára, hogy egy esetleges sikerrel feljöhet a tabella harmadik helyére. Sokáig úgy tűnt, hogy ez sikerül, de végül egy 1-1-s döntetlennel ért véget a 90 perc.

Még egy perc sem pergett le a találkozóból, amikor egy szöglet utáni kavarodás végén Ndombele lőtt nagyjából 20 méterre a kaputól és szerezte meg a vezetést a vendégeknek.

Az első félidő ezután kiegyenlített küzdelmet hozott mind a labdabirtoklás, mint a kapura lövések tekintetében, de újabb gól már nem esett a szünetig a meccsen.

A második 45 percben a Wolves próbált egyenlíteni és a meccs hajrájában, a 86. percben egy szögletet követően Saiss fejesének köszönhetően ez sikerült is.

Az 1-1-s eredmény azt jelentette a Tottenhamnek, hogy jelenleg az ötödik helyre léptek fel a tabellán.

Mindent egy helyen az Eb-ről