A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Messi végigcselezte az ellenfél védelmét, majd kihagyta az év helyzetét a spanyol kupában - videó

Lionel Messi Pedri Barcelona
Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (L) celebrates with Barcelona's Spanish midfielder Pedri after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Valladolid FC and FC Barcelona at the Jose Zorilla stadium in Valladolid on December 22, 2020. (Photo by Cesar Manso / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona idegenben 2-1-re legyőzte a másodosztályú Rayo Vallecano csapatát a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjének szerda esti mérkőzésén.

A gól nélküli első játékrész után meglepetésre az alacsonyabb osztályú ellenfele szerzett vezetést. A 63. percben Neto védését követően Fran García elé pattant a labda, akinek már csak az üres kapuba kellett lőnie azt.

A 70. percben egy remek támadás végén egyenlített a Barcelona. Antoine Griezmannt ugratták ki egy remek hosszú passzal, a francia világbajnok rendkívül önzetlenül Lionel Messi elé passzolt, aki nem hibázott.

A 80. percben az argentin legenda volt az, aki elindította Jordi Albát a szélen. A bal oldali védő középre tette a labdát, amit Frenkie De Jong könnyedén értékesített, megszerezve a továbbjutást érő gólt a katalánok számára.

A meccs végén Messi belőhette volna az év gólját, de miután kicselezett mindenkit a Rayo védelméből, az ötösön belülről mellé rúgta a ziccert.

Spanyol Kupa, nyolcaddöntő, szerdai eredmények
Rayo Vallecano-Barcelona 1-2 (0-0)
Sevilla-Valencia 3-0 (3-0)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!