A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Koronavírus miatt lélegeztetőgépen van a Honvéd egyik edzője

lélegeztetőgép, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Budapest, 2020. június 22. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kifejlesztett lélegeztetőgép az egyetem dísztermében tartott projektbemutatón 2020. június 22-én. A felkérést követően mindössze két hónap alatt sikerült az egyetem munkatársainak egy olyan lélegeztetőgépet kifejlesztenie, amely fel tudja venni a versenyt a világpiacon elérhető készülékekkel. A klinikai tesztelés szigorú orvosi ellenőrzés mellett hamarosan elkezdődik. A sorozatgyártás a BM Heros Zrt.-nél indult el, a készülékből naponta tízet gyártanak. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Koronavírus-fertőzéssel került kórházba Isa Gábor, a Honvéd-MFA U15-ös csapatának vezetőedzője. A szakembert jelenleg intenzív osztályon ápolják, lélegeztetőgépre van kapcsolva.

A Honvéd-MFA közösségi oldalán megjelent bejegyzésből derült ki, hogy Isa Gábor, a Magyar Futball Akadémia U15-ös csapatának vezetőedzője súlyos beteg, kórházban van.

A koronavírus-fertőzéssel kórházba került szakember szombaton már oxigént kapott, vasárnap óta pedig lélegeztetőgépre van kapcsolva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!