A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem mindennapi foglalkozásba kezdett a Juventus korábbi sztárfocistája

Juventus FC v AC Chievo Verona - Serie A stephan lichsteiner juventus chievo verona italia italy torino juventus stadium competition professional soccer soccer stadium sports soccer team sports team torino province turin western europe soccer soccer game
stephan lichsteiner before the serie A match between juventus fc and ac chievo verona at juventus stafium on september 12, 2015 in torino, Italy. (Photo by Loris Roselli/NurPhoto) (Photo by Loris Roselli / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arsenal és a Juventus labdarúgócsapatának korábbi jobbhátvédje, Stephan Lichtsteiner új szakmába kezdett, miután tavaly nyáron befejezte pályafutását. A svájci sztár órásmesternek állt.

A 108-szoros svájci válogatott védő 2020 augusztusában jelentette be, hogy visszavonul. Ezután pedig úgy döntött, hogy nem vállal munkát a labdarúgásban, inkább egy nem mindennapi szakmát választott, ugyanis órakészítőnek állt. Ugyanakkor szerinte van hasonlóság régi és új foglalkozása között.

"Olyan dolgot kerestem, amiben ki tudom élni a kreativitásomat." - mondta a 37 éves férfi a Reuters hírügynökségnek.

"Látok némi hasonlóságot, hiszen a győzelemhez megfelelően kell működni mindennek egy csapatban. Ugyanez a helyzet az órákkal is, ha nincs minden tökéletesen a helyén, akkor az óra nem fog működni."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!